Jong NAC-spits maakt indruk: ''Zo'n gast heb je nu nodig''

( 0 reacties)
Jong NAC-spits maakt indruk: ''Zo'n gast heb je nu nodig''

Johan Gabriëls is zeer te spreken over de scoringsdrift van Jong NAC'er Skender Loshi. De oud-trainer van NAC Onder 19 denkt dat NAC de 20-jarige spits maar al te goed kan gebruiken in de strijd om lijfsbehoud. 

"Je moet het geluk zoeken, met hem kan dat", verwijst Gabriëls in gesprek met BN DeStem naar Loshi. "Hij is zo’n gast die het gras opvreet, dat heb je nu nodig. Voetballers die begaan zijn met de club en ervoor willen gaan", aldus Gabriëls, die Loshi bij NAC Onder 19 enige tijd onder zijn hoede had. "Ik nam hem een keer mee naar een toernooi in Duitsland; hij werd meteen topscorer. Hij is ongelofelijk gedreven en supergeil op goals. Persoonlijk houd ik daarvan."

Een 'teamspeler' is Loshi niet, zo benadrukt Gabriëls. "Het is niet de makkelijkste om mee te werken, omdat hij op zichzelf gericht is: ik moet slagen. Als hij alleen op de goal afgaat, zal hij de bal nooit afleggen. Het draait bij hem om cijfers: assists en goals, daar leeft hij voor. Maar ach, de grote jongens zijn allemaal egoïstisch ingesteld."

Gabriëls denkt dan ook dat Loshi van grote waarde kan zijn voor het in een degradatiestrijd verwikkelde NAC. "Skender is natuurlijk nog geen eredivisiespits, maar wel een jongen die leeft voor het voetbal en met hart voor de zaak", zegt Gabriëls over de geboren Bredanaar. "Ik vind dat je mensen nodig hebt die willen vechten voor het shirt, daar is Skender er een van. Hij slaapt onder een NAC-dekbed en kan met zijn werklust wat teweeg brengen."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!