''Als je Van der Gaag ziet, zou een ontslag hem nog opluchten ook''

( 0 reacties)
''Als je Van der Gaag ziet, zou een ontslag hem nog opluchten ook''

Degradatie lijkt voor NAC nauwelijks nog te vermijden. De Bredanaren bezetten al maanden de laatste plek in de Eredivisie en nummer zeventien De Graafschap staat inmiddels al op vijf punten. 

"De zorgen om de sportieve prestaties zijn begrijpelijk groot", schrijft Chris Tempelman voor Voetbal International. "NAC verloor kansloos bij PSV en krijgt komende zaterdag FC Utrecht op bezoek. Dan volgt de interlandbreak, waarna de weken van de waarheid komen."

"Met Van der Gaag aan het roer, zoals het er nu voor staat", vervolgt Tempelman. "Mocht er nog iemand bedenken dat een schokeffect iets gaat opleveren, dan moet het na Utrecht. Het wordt momenteel simpelweg als oplossing niet breed genoeg gedragen. De toevoeging dat iedere trainer met deze selectie kansloos zal zijn, is even veelzeggend als dodelijk.

Hoewel zijn eigen positie onder grote druk staat, zegt Van der Gaag in interviews er alle vertrouwen te hebben in het bewerkstelligen van lijfsbehoud. "Van der Gaag is eergevoelig en denkt oprecht dat het nog kan. Het siert hem, maar vreet ook aan hem. Een trainerswissel is te verdedigen, en als je Van der Gaag af en toe ziet, zou het hem nog opluchten ook", besluit Tempelman.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!