'Hij is geen serieuze kandidaat om tijdelijk het roer over te nemen''

Nog acht wedstrijden en dan weet NAC Breda waar het aan toe is. Maandagavond pakte trainer Mitchell van der Gaag zijn biezen. In Breda rijst de grote vraag: hoe nu verder?

"De enige twee personen bij NAC met de benodigde trainerspapieren zijn Eric Hellemons en Frank van Kempen", weet clubwatcher Yadran Blanco te melden namens BN De Stem. "Hoofd jeugdopleiding Hellemons was in het recente verleden tweemaal eerder interim van NAC."

Voor de hand ligt het niet dat hij het stokje overneemt. "De kans is echter klein dat hij het seizoen afmaakt als opvolger van de vertrokken trainer Mitchell van der Gaag. Van Kempen heeft ook de cursus Coach Betaald Voetbal met goed gevolg doorlopen, maar de trainer van de beloften is geen serieuze kandidaat om tijdelijk het roer over te nemen", vervolgt de sportjournalist.

Wie het dan wel zou moeten worden volgens Blanco? "De naam die het meest aan kracht wint is die van de 56-jarige oud-speler van NAC Ruud Brood. Hij heeft als trainer ruime ervaring opgedaan bij Helmond Sport, Heracles, RKC, Roda JC, NEC en recent als tweede man bij PSV."

Lees meer:
0 reacties