NAC-selectie schaamt zich: ''Hebben mensen in de steek gelaten''

De spelersgroep van NAC Breda schaamt zich voor het huidige reilen en zeilen van de Bredase club. Maandagavond maakte trainer Mitchell van der Gaag bekend per direct op te stappen.

"Wij als team hebben mensen in de steek gelaten", reageert aanvoerder Menno Koch een dag later voor de camera van de NOS. "Daarom vond ik het moeilijk om woorden te vinden toen ik afscheid van de trainer nam. Persoonlijk had ik het graag met hem afgemaakt. Ik schaam me dat het zover is gekomen. Ik voel me er ook verantwoordelijk voor. Wij als team, maar ik voorop."

Ook op bestuurlijk vlak is het onrustig bij NAC. Koch wil zich daar echter niet achter verschuilen. "Die mensen staan niet op het veld, daar moeten wij het laten zien", vervolgt hij. Inmiddels staat NAC acht punten achter op FC Emmen, de nummer zeventien. "Acht punten. Dat zijn drie wedstrijden winnen, de kans dat we erin blijven is er gewoon nog."

Van der Gaag pakte zijn biezen, in de hoop dat er een nieuwe dynamiek instaat bij NAC. Of het Bredase tij nog gaat keren? "We gaan tot het gaatje. Er zijn veel gekke dingen gebeurd in voetbal, dat moeten wij ook bewerkstelligen", luidt het besluit van Koch. 

Lees meer:
0 reacties