''Met een vol stadion en het 'Avondje NAC' mag het eigenlijk niet misgaan''

( 0 reacties)
''Met een vol stadion en het 'Avondje NAC' mag het eigenlijk niet misgaan''

Anouar Kali weet wat er vanavond moet gebeuren tegen FC Emmen. De middenvelder wil drie punten overhouden aan het duel en volgens hem moet dat ook kunnen. 

''Van Emmen moeten we kunnen winnen. Met een vol stadion en het 'Avondje NAC' mag het eigenlijk niet misgaan'', vertelt hij aan BN de Stem. De middenvelder waakt ervoor dat de ploeg het hoofd verliest tijdens de degradatiekraker. ''Scherp zijn, maar ook weten wanneer je toeslaat, inzakt of achter de bal blijft. Gecontroleerd de wedstrijd spelen, niet alleen ballen naar voren pompen. Negentig minuten voluit druk zetten gaat niet. Af en toe inzakken en met de snelheid voorin gevaarlijk worden.''

De Parel van het Zuiden wordt vanavond gesteund door een uitverkocht stadion en dat maakt grote indruk op Kali. ''Nogmaals, geweldig dat het stadion uitverkocht is. Aan het publiek ligt het al het hele seizoen niet. Van iedereen hoor ik: wat een fantastisch publiek, jullie moeten erin blijven... We moeten wel het hoofd erbij houden. Niet alleen agressief maar ook slim zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!