VIDEO | Samenvatting: NAC pakt in slotfase puntje tegen FC Emmen

NAC heeft vanavond een punt gepakt tegen concurrent tegen FC Emmen. In een kolkend Rat Verleghstadion werd het op het nippertje 1-1.

De thuisploeg kreeg in het begin van de wedstrijd een aantal kansjes, maar FC Emmen wist snel toe te slaan. Een pass van Anco Jansen bereikte Luciano Slagveer, die Van Leer in de korte hoek verschalkte. Ruim tien minuten later was de 0-2 bijna een feit, maar Van Leer tikte een vrije trap van Cavlan uit de goal.

Vlak voor rust kregen beide ploegen een grote kans op een doelpunt. Aan de Drentse zijde waren Cavlan en Jansen gevaarlijk. Korte kopte bijna de 1-1 in het doel, maar zijn inzet belandde op de lat.

Na de rust zette NAC direct druk naar voren, maar Te Vrede kon de bal niet in de goal krijgen. De gelijkmaker viel pas twee minuten voor tijd. Verdediger Palmer-Brown kon van dichtbij binnenschieten voor de 1-1.