NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

Exodus dreigt voor NAC Breda: ''Zij hebben hun langste tijd gehad''

( 0 reacties)
Exodus dreigt voor NAC Breda: ''Zij hebben hun langste tijd gehad''

Of NAC nou wel of niet degradeert, wat zeker is dat er in Breda in de zomer een leegloop dreigt. 'NAC staat aan de vooravond van een grote schoonmaak', zo kopte BN DeStem woensdagochtend.

De krant constateert dat zeven NAC-spelers over een aflopend contract beschikken: Theo Zwarthoed, Fabian Sporkslede, Bart Meijers, Gianluca Nijholt, Grad Damen, Giovanni Korte, Richelor Sprangers en Mitchell te Vrede. Met wie van deze namen NAC alsnog langer door wil, is vooralsnog onduidelijk. "Tom van den Abbeele zal de komende weken ongetwijfeld gebruiken om te inventariseren wie aanspraak maken op een langer verblijf", schrijft Yadran Blanco van BN DeStem.

Hiernaast komt er komende zomer voor acht spelers ( Benjamin van Leer, Khalid Karami, Erik Palmer-Brown, Dorian Dervite, Lucas Schoofs, Luka Ilic, Paolo Fernandes en Robert Mühren) een eind aan hun huurperiode bij NAC. "Het is niet aannemelijk dat een van hen na het zomerreces terugkeert", aldus Blanco.

Ten slotte heeft NAC nog met een aantal doorlopende contracten te maken. Pele van Anholt, Menno Koch, Gervane Kastaneer, Sullay Kaikai en Daan Klomp staan tot medio 2020 onder contract bij de Bredanaren. "De eerste drie hebben hun langste tijd gehad in Breda", schrijft Blanco, die denkt dat NAC bij degradatie ook afwil van Mikhail Rosheuvel en Anouar Kali. "De club zit ongetwijfeld meer in haar maag met deze grootverdieners."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!