''NAC Breda zoekt wanhopig naar laatste strohalmen''

( 0 reacties)
''NAC Breda zoekt wanhopig naar laatste strohalmen''

NAC Breda staat aan de rand van de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie. Tegen VVV Venlo moesten er eigenlijk drie punten gehaald worden. Dat gebeurde ook niet. 

"NAC ontbeert simpelweg lef en kwaliteit om te doen wat nodig is", vertelt Chris Tempelman in Voetbal International. "Brood zal daarbij ook in de spiegel moeten kijken. Hij diende tegen Emmen te repareren, zoals hij dat noemde, en bracht binnen een half uur Luka Ilic in. Starten met de enige speler met exceptionele kwaliteiten was beter geweest."

Dat NAC nog enige hoop heeft, is volgens Tempelman vooral te danken aan concurrenten. "De Brabanders zoeken wanhopig naar laatste strohalmen en zijn afhankelijk van de concurrentie. Dat de achterstand op Excelsior en De Graafschap is teruggebracht tot vier punten, is meer te danken aan de verliespartijen van de rivalen."

"Drie korte oplevingen in een seizoen vol matige vertoningen, zo kun je het jaar van NAC wel omschrijven", meent Tempelman. "Ook Brood heeft daarin geen verandering kunnen brengen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 30 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›