NAC kan handdoek in de ring werpen na verlies bij Fortuna Sittard

( 0 reacties)
NAC kan handdoek in de ring werpen na verlies bij Fortuna Sittard

NAC Breda heeft vandaag met 2-1 verloren van Fortuna Sittard. Door de nederlaag kan de ploeg uit Breda directe degradatie bijna niet meer ontlopen. Vandaag moest er op zijn minst een punt worden gepakt, maar wéér zat het niet mee. 

Dankzij de nederlaag blijft het verschil met naaste concurrent De Graafschap vier punten. Ook zij wisten dit weekend niet te winnen. NAC zelf rees vol optimisme af naar het diepe zuiden van het land. In Sittard was het echter de thuisploeg die het meeste aanstalten maakte op de zege. In de eerste helft werd het dan ook 1-0 na een terecht gegeven penalty voor de thuisploeg. Deze werd benut door Mark Diemers.

In de tweede helft zat NAC beter in de wedstrijd, al wist de ploeg totáál niet om te gaan met haar kansen. Te Vrede miste een gigantische kans en later in de wedstrijd was het Rosheuvel die ook compleet niet goed om kon gaan met een vrijwel 100% scoringskans. In de 80ste minuut velde  Diemers het doodsvonnis uit over NAC Breda. Hij maakte de 2-0 en daarmee zijn tweede treffer van de wedstrijd. In blessuretijd kwam NAC nog terug via Te Vrede, maar toen was het eigenlijk al te laat. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 30 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›