''Dit was een wedstrijd waar we er moeten staan, maar we falen weer''

( 0 reacties)
''Dit was een wedstrijd waar we er moeten staan, maar we falen weer''

NAC Breda verloor vandaag compleet terecht op bezoek bij Fortuna Sittard dat hiermee degradatie voorgoed lijkt te ontlopen. Met nog dire pittige wedstrijden op het programma lijkt degradatie niet meer af te wenden voor de Parel van het Zuiden. 

"Dit was een wedstrijd waar we er moeten staan, maar we falen weer", begint Koch in gesprek met FOX Sports. De Parel van het Zuiden moet in de resterende wedstrijden tegen Feyenoord (thuis), sc Heerenveen (uit) en PEC Zwolle (thuis) een verschil van vier overbruggen. "Het wordt steeds moeilijker voor ons. Zolang de concurrentie de punten niet pakt, maak je in ieder geval kans. Maar dan moeten wij wel zelf gaan winnen", besluit de aanvoerder.

Zolang NAC niet wint, heeft kijken naar de concurrentie geen zin stelt hij dan ook. "Daar heb je weinig aan. Je moet er zelf staan, maar dat doen we niet. Gewoon slecht. Ik vond het te mat. Bepaalde aannames, bepaalde duels, het was allemaal net niet. Het duurde veel te lang voordat we erin kwamen. Elke keer moeten we achter onze tegenstander aan. Op dit moment heb ik er weinig woorden voor."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 30 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›