NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

Te Vrede boos: ''Die gemiste kansen zijn heel frustrerend''

( 0 reacties)
Te Vrede boos: ''Die gemiste kansen zijn heel frustrerend''

NAC Breda verloor vandaag met 2-1 van Fortuna Sittard en niet voor de eerste keer dit seizoen miste spits Mitchell Te Vrede een aantal gigantische kansen. Zelf realiseert hij zich ook dat hij deze had moeten maken. 

"Het wordt echt heel lastig nu. Ik zit nu in een rollercoaster van emoties. We hebben nog drie wedstrijden. Die gemiste kansen zijn heel frustrerend", aldus Te Vrede in gesprek met NAC Breda 1912 die in de tweede helft zijn vizier niet op scherp had staan. 

Hij is wel gefrustreerd over het arbitrale trio wie hij verwijt een penalty over het hoofd gezien te hebben: "We hadden een penalty moeten hebben, dan krijg je wellicht een andere wedstrijd. Dat ik weer een keer scoor, is fijn, maar je koopt er vandaag niets voor."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!