NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

El Allouchi houdt hoop tot het einde: ''We hebben nog drie wedstrijden''

( 0 reacties)
El Allouchi houdt hoop tot het einde: ''We hebben nog drie wedstrijden''

Mounir El Allouchi ging vandaag met zijn NAC Breda kansloos onderuit bij laagvlieger Fortuna Sittard. De ploeg uit Limburg vliegt echter niet zo laag als NAC, zij lijken geen degradatiezorgen meer te hebben en dat terwijl voor NAC het doek langzaam lijkt te vallen.

El Allouchi blijft dan ook hoop uitspreken, misschien tegen beter weten in: "Zo lang het niet officieel is kan ik niet zeggen dat het klaar is", aldus de speler van de Parel van het Zuiden in gesprek met NAC Breda 1912.

Hij vervolgt met een bepaald optimisme: "De tweede helft hebben we drie grote kansen gecreëerd, die moet je gewoon scoren. De tegengoals geven we cadeau. Deze nederlaag doet wederom pijn, zoals we dat dit seizoen al zo vaak hebben gehad. We hebben nog drie wedstrijden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!