Fernandes keert terug naar Spanje: ''Die is dan gevlogen, oké dan''

( 0 reacties)
Fernandes keert terug naar Spanje: ''Die is dan gevlogen, oké dan''

Ruud Brood kan woensdagavond in de competitiewedstrijd met PEC Zwolle niet meer beschikken over Paolo Fernandes. De van Manchester City gehuurde middenvelder is maandag teruggevlogen naar Spanje. 

"Dat begreep ik gisteren van de technisch directeur", vertelt Brood aan BN DeStem. "Paolo maakte weinig deel uit van de wedstrijdselectie. Dat is zo besproken en die is dan gevlogen, oké dan. Dat is niet aan mij, hoewel ik daar een vrij duidelijke mening over heb. De rest is nog binnenboord."

Tegen SC Heerenveen maakte zowel Dorian Dervite als Sullay Kaikai om tactische redenen geen deel uit van de wedstrijdselectie. Over het ontbreken van Kaikai liet Brood het volgende weten: "We hebben genoeg aanvallers op de bank."

Gervane Kastaneer en Daan Klomp zijn ook tegen PEC Zwolle niet van de partij. Beide spelers, die ook tegen SC Heeren al ontbraken, ondervinden last van blessures. 

Opstelling NAC volgens BN DeStem: Van Leer; Karami, Koch, Palmer-Brown, Leigh; Kali, Damen; Rosheuvel, Lundqvist, El Allouchi; Korte.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 30 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›