NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

Brood reageert: ''Eisenga kan zich beter druk maken over andere zaken''

( 0 reacties)
Brood reageert: ''Eisenga kan zich beter druk maken over andere zaken''

Algemeen directeur Luuc Eisenga liet weten dat NAC Breda binnen een jaar weer terugkeert in de Eredivisie. Trainer Ruud Brood denkt er het zijne van. 

"De club heeft pijn, dat is wat ik voel. Het is niet makkelijk om terug te komen, omdat er veel concurrentie is. Roda JC, NEC, Sparta, Go Ahead, Cambuur, FC Den Bosch", zegt Brood tegenover BN De Stem. "Wat wordt de spelersbegroting van NAC? Hoeveel geld is er? We hebben twee directeuren die al een maand in dienst zijn, die beginnen niet nu pas."

NAC moet snel stappen maken. "Samen moeten we een goed raamwerk neerzetten om kans te maken op promotie. Als een algemeen directeur praat over het technisch gedeelte en zegt dat er spelers moeten komen die strijd leveren, denk ik dat er meer bij komt kijken en dat hij zich beter druk kan maken over andere zaken. Voor de spelers hebben we een technisch directeur", luidt het vervolg.

"Heb je gevraagd naar zijn budget? Ik kan ook met dit soort kreten komen; natuurlijk wil ik spelers met strijd, passie, inzet en die goed kunnen voetballen. Maar mijn eerste vraag als journalist zou zijn: Welke spelers blijven en van welke spelers neem je afscheid", aldus Brood.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!