Verschueren: ''Ons doel is duidelijk: promoveren naar de Eredivisie''

( 0 reacties)
Verschueren: ''Ons doel is duidelijk: promoveren naar de Eredivisie''

Arno Verschueren kon niet wachten tot het begin van de voorbereiding. Woensdag werkte NAC Breda dan eindelijk de eerste training af. Een opluchting voor Verschueren, zo vertelt hij bij NAC TV.

"Ik heb ernaar uitgekeken om terug op het veld te staan", begint Verschueren, die hersteld is van een blessure. "Dan is het heerlijk om hier lekker in Zundert weer te trainen. Het was een leuke eerste training, dus ik ben wel tevreden."

Hoewel Verschueren zo goed als hersteld is, moet hij voorzichtig zijn met zijn knie. "Ik moet er nog wel rekening mee houden", vertelt de Belg. "Ik heb twee maanden heel hard gewerkt om terug te komen. Ik moet in de eerste week een beetje letten op de belasting, maar in principe ben ik helemaal fit. Ik kan gewoon weer trainen en wedstrijden spelen."

Verschueren begint de voorbereiding met frisse moed. "Het is altijd een leuke periode. Je ziet heel veel nieuwe gezichten, maar het is ook leuk om de oude gezichten weer te zien. Er zijn veel veranderingen", meent de 22-jarige middenvelder, die weet dat NAC komend seizoen maar één ding te doen staat. "Ons doel is duidelijk: we willen promoveren naar de Eredivisie."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

maandag 21 oktober 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›