BREAKING | 'Ook Vrede tekent voor twee seizoenen bij NAC Breda'

( 0 reacties)
BREAKING | 'Ook Vrede tekent voor twee seizoenen bij NAC Breda'

Het contract van assistent-trainer Regillio Vrede is met terugwerkende kracht met twee seizoenen verlengd. Dat weet BN DeStem te melden. De rechterhand van Ruud Brood ligt na vandaag tot medio 2021 vast in Breda. 

De contractverlenging voor Vrede hing al een tijdje in de lucht, aangezien de assistent-trainer van NAC Breda de afgelopen twee weken zonder contract aanwezig was op de eerste trainingen van de club. Waar Brood in juni al tot een akkoord kwam, is Vrede ruim een maand later rond met NAC. 

Regillio Vrede stapte in maart samen met hoofdtrainer Ruud Brood in bij NAC Breda na het vertrek van Mitchell van der Gaag. Het duo Brood en Vrede wist de Parel van het Zuiden niet voor degradatie te behoeden, maar geniet desondanks het vertrouwen van het bestuur van de Bredanaren. 

Vrede heeft inmiddels ruim tien jaar ervaring in het trainersvak. Na periodes bij TOP Oss, AGOVV Apeldoorn en RKVSV Venlo werd de 46-jarige oud-voetballer bij Roda JC de rechterhand van Ruud Brood. De twee werkten later eveneens samen bij RKC Waalwijk. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

maandag 21 oktober 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›