Amateurvereniging trots: ''Dat is toch een ander kaliber dan NAC''

Op het sportcomplex van TSC in Oosterhout worden vaker oefenwedstrijden gespeeld van ploegen uit de eredivisie en eerste divisie. Dit jaar is de amateurvereniging extra trots. 

PSV komt deze voorbereiding namelijk langs om een wedstrijd te spelen. De Eindhovenaren nemen het op tegen het Griekse Aris Saloniki. Doordat er niet veel oefenwedstrijden van PSV zijn, verwacht Van Langh veel publiek. ''Ze komen met de volledige selectie: 25 spelers. Voor de fans is het echter de enige wedstrijd waar ze letterlijk aan het veld kunnen staan. Mede daarom verwachten we topdrukte. Drie-, misschien wel vierduizend gaan we verwelkomen'', vertel Ernst-Jan van Langh. 

Hij is een van de initiatiefnemers van het duel. Hij organiseerde twee jaar geleden al een oefenwedstrijd van NAC Breda in Oosterhout, maar deze wedstrijd maakt hem nog trotser. ''We organiseren nu een internationale wedstrijd voor PSV. Je haalt de top van Nederland binnen. Dat is toch net even een ander kaliber dan NAC'', vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad

 

Lees meer:
0 reacties