Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

Tevreden Stokkers: ''Hadden er meer uit kunnen halen''

( 0 reacties)
Tevreden Stokkers: ''Hadden er meer uit kunnen halen''

NAC Breda wist het seizoen met een 0-2 overwinning te beginnen. Ondanks de goede start is spits Finn Stokkers niet helemaal tevreden.

“Lekker, goed begin van de competitie, dat is belangrijk. We zijn gelukkig goed van start gegaan en de drie punten gaan mee naar Breda”, vertelt hij aan NAC Breda.

“Ik vond ons goed maar niet superieur, ik denk dat we er meer uit hadden kunnen halen. Ik denk dat er nog heel veel potentie in deze groep zit. We moeten de aankomende periode eraan gaan werken om dat eruit te krijgen.”

Er had meer ingezeten, met zelfs nog een doelpunt voor de spits zelf. “Ik had nog een kansje die van de lijn gegleden werd, echt ontzettend balen. We hadden nog wel één of twee goals extra kunnen maken. Daarentegen is het belangrijk dat we gewoon goed beginnen en met 2-0 van het veld af stappen. Dan kunnen we nu werken naar volgende week.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!