Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

Schuurman blikt terug: ''Al met al heeft NAC Breda verdiend gewonnen''

( 0 reacties)
Schuurman blikt terug: ''Al met al heeft NAC Breda verdiend gewonnen''

Jari Schuurman zag dat FC Dordrecht gisteravond te kort kwam tegen NAC Breda en baalt van de nederlaag.

“Het is geen schande tegen een promotie kandidaat, misschien wel promotie kandidaat nummer één. Maar dat neemt niet weg dat wij ervan balen en we absoluut resultaat hadden willen halen vandaag”, geeft hij aan bij RTV Rijnmond.

FC Dordrecht begon niet goed aan de wedstrijd, maar kwam na de rust wel goed uit de kleedkamer. “Ik denk dat sommige van ons wat schroom eraf moesten gooien en dat we wat angstig waren in het begin. Ik weet niet waar het aan lag maar ik vind dat het absoluut niet nodig is, we hebben genoeg kwaliteit. In de tweede helft was het gelukkig beter.”

Uiteindelijk verliest de ploeg met 0-2 door een goal uit een standaardsituatie en een schot. “Ik denk dat hij de 2-0 goed binnen schiet. Ik weet niet of dat een zondagsschot is, ik denk dat hij hem mooi binnen schiet. Die eerste is gewoon niet goed van onze kant. Dat neemt niet weg dat wij ook een aantal mogelijkheden hadden en er meer uit hadden kunnen halen. Al met al heeft NAC verdiend gewonnen.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!