Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

'Café in Breda wil FOX NAC weer uit laten zenden middels ludieke actie'

( 0 reacties)
'Café in Breda wil FOX NAC weer uit laten zenden middels ludieke actie'

Toen NAC Breda afgelopen vrijdag van FC Dordrecht won, konden de fans dat niet live zien cia betaalkanaal FOX Sports. Daar is het Bredase café Boerke Verschuren het niet mee eens. Daarom startte zij de actie 'Elke wedstrijd van NAC live kijken op de redactie van Fox Sports'. 

Het café wil tijdens de wedstrijd NAC-FC Volendam de wedstrijd gaan bekijken op de redactie van FOX Sports. Zo kondigt het café aan op haar Facebookpagina, waar al vele NAC-fans zich positief over het idee uitten. "Live op groot scherm', zo staat op de pagina van het Facebookevenement. 

"We zijn al een tijdje lid van jullie club genaamd 'De Licentie', zo begint Boerke Verschuren op Facebook. "We betalen daar een forse contributie voor. Waarop jullie op jullie beurt ook heel veel tijd steken in het controleren van dat lidmaatschap bij alle cafeetjes. Maar als lid van die club hebben we nu echt een probleem in de vereniging. Niet alleen wij hebben dat probleem, maar vele cafés in Breda." 

"Dat clubliefde geen divisie kent weten wij al in Breda maar helaas is dat bij jullie vereniging nog niet helemaal duidelijk! Wat is er voor nodig dat jullie NAC Breda gewoon uitzenden, zoals wij als trouw lid, eerlijk verwachten met zo'n contributie", aldus het café, die hoopt dat andere horecagelegenheden zich ook aansluiten. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!