VIDEO | Samenvatting: NAC laat niets heel van Helmond Sport

NAC heeft het eerste 'Avondje-NAC' met liefst 5-1 gewonnen van Helmond Sport. Na 45 minuten stond het al 4-0.

NAC schoot werkelijk uit de startblokken. Na slechts twee minuten stond de ploeg van Ruud Brood al voor. El Allouchi vuurde af op de doelman van Helmond Sport, hoewel hij redding bracht kon Stokkers in de rebound alsnog binnentikken. Twintig minuten later stond El Allouchi weer aan de basis van een doelpunt. Hij vond Dogan, die vervolgens de bal gaf aan Verschueren en hij tikte binnen.

Vlak voor rust ging NAC zelfs naar 4-0. Eerst El Allouchi en daarna Luka Ilic. Heel snel na rust deed Helmond wat terug. In de rebound scoorde Mutzers. Het slotakkoord kwam van El Allouchi, die daarmee zijn tweede maakte.