NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

Uitblinker looft NAC-supporters: ''Deze supporters zijn perfect''

( 0 reacties)
Uitblinker looft NAC-supporters: ''Deze supporters zijn perfect''

Met zes punten uit twee wedstrijden begint NAC Breda goed aan het seizoen. Gisteren wist de club met 5-1 te winnen van Helmond Sport.

“Ik denk dat je daarom ook de supporters achter je krijgt”, zegt Mounir El Allouchi terugkijkend op het eerste doelpunt in gesprek met BN DeStem. “Dan krijgen wij weer een boost omdat wij heel snel scoren. Helmond Sport schrikt daar van, vooral in dit stadion. Dat was een mooie actie ja.”

De eerste helft wisten de Bredase elf vier keer te scoren, maar van een galavoorstelling wil de uitblinker van de avond niet spreken. “We moeten niet te hart van stapel lopen. Het was een mooie eerste helft met eenrichtingsverkeer, zij zijn misschien maar een paar keer op onze helft geweest. Maar over het algemeen was het een hele mooie avond. De tweede helft was wat minder, maar je wint 5-1 en dat is prima denk ik.”

De middenvelder was zelf bij vier van de vijf doelpunten betrokken. “Dat is zeker lekker. Dat is goed voor mijn zelfvertrouwen, voor het team, voor iedereen denk ik." Dat resulteerde in het publiek dat zijn naam scandeerde. “Ik hou van deze supporters. Ik zit hier het langst van iedereen en ze zijn altijd hetzelfde geweest. Het enige wat ik terug kan doen is goed presteren. Als zij dan mijn naam scanderen, dat is alleen maar mooi.”

“Vorig seizoen waren ze heel kritisch, wat terecht was. Als je slecht presteert dan mogen ze kritisch zijn, dan mag iedereen kritisch zijn. Dat is voetbal. Als je goed presteert dan staan ze ook weer achter je en dat hoor je. Naar mij toe heb ik nooit het gevoel gehad dat ze tegen mij waren. Daarom zeg ik ook dat deze supporters perfect zijn”, prijst El Allouchi de supporters. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!