NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

Kritische debutant: ''Ik kan in veel opzichten nog veel beter''

( 0 reacties)
Kritische debutant: ''Ik kan in veel opzichten nog veel beter''

Huseyin Dogan maakte vrijdagavond tegen Helmond Sport in een vol Rat Verlegh Stadion zijn debuut voor NAC Breda, waar hij meteen twee assists gaf.

“Het was prima denk ik. We hebben niet veel te klagen gehad, hebben 5-1 gewonnen en ik denk wel een leuke avond voor iedereen hier”, blikt hij terug op de avond met BN DeStem.

“Zeker, zeker. Het had heel veel slechter gekund”, reageert hij op zijn mooie debuut. “Heerlijk met dit affiche, maar dat wist je van te voren, ik heb ervan genoten.”

Ondanks zijn goede spel, blijft hij zelfkritisch. “Ik denk dat ik in vele opzichten nog veel beter kan. Ik ben wel blij met de twee assists, maar het is wel jammer dat ik geen doelpuntje heb kunnen meepakken. Maar het belangrijkste zijn de drie punten en gelukkig hebben wie die kunnen behalen", blikt hij terug op zijn eigen spel.

Op het veld is er een goede samenwerking met El Allouchi en Stokkers, al is Dogan er nog niet helemaal tevreden mee. “Ik denk dat er wel een klik is, alleen moeten we die wel ontwikkelen en uitbreiden, maar dat is logisch. Ik heb nog niet heel veel trainingen erop zitten met de jongens, maar dan is het wel lekker om zo te kunnen beginnen.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!