NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

"Ik denk dat we heel veel doelpunten gaan maken met de voorhoede''

( 0 reacties)
"Ik denk dat we heel veel doelpunten gaan maken met de voorhoede''

Onder anderen Finn Stokkers zal komend seizoen voor de doelpunten moeten gaan zorgen bij NAC Breda. Gisteren is hij daar goed mee begonnen met een doelpunt in de tweede minuut. Na de wedstrijd blikte hij bij FOX Sports terug.

“We kunnen maar beter gelijk goed beginnen hè”, duidt hij op het vroege doelpunt. “Het was perfect eigenlijk. Mounir (El Allouchi, red.) schiet hem en ik ben de goaltjes dief. Ik sta altijd voor het doel en nu ook. Het is lekker om zo te beginnen bij je nieuwe club voor de fans.”

“Het liep wel", blikt hij terug op de samenwerking met El Allouchi en Dogan. "De eerste helft sowieso, de tweede wat minder. De eerste helft speelden we gewoon een goede pot, we hadden alleen door moeten zetten in de tweede helft, waar we nog kansen weggeven."

"Maar ik denk dat we voornamelijk naar de eerste helft moeten kijken. Dat is het niveau dat we kunnen halen en het niveau dat we moeten halen, ook de tweede helft. Ik denk dat we daar nu naartoe moeten gaan werken.”

“Ik denk dat we heel veel kwaliteiten hebben en dat er heel veel gretigheid voor de goal is", gaat hij verder in op de voorhoede van de ploeg. "Ik denk dat we heel veel doelpunten gaan maken met de voorhoede en dat hoop ik ook, want dan staat iedereen er goed op en kan iedereen scoren bij ons.”

Zelf had Stokkers nog een klein akkefietje met De Regt. “Dat had ik misschien niet moeten doen, maar wat er daarna gebeurt vind ik onsportief. Ik draai me om om weg te lopen en op dat moment schiet hij (De Regt, red.) keihard te bal tegen mijn hamstring aan. We hebben het uitgesproken en hij heeft zijn excuses aan geboden, dus het is allemaal goed.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!