NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

Lovende woorden Boessen: ''Terecht dat NAC Breda gewonnen heeft''

( 0 reacties)
Lovende woorden Boessen: ''Terecht dat NAC Breda gewonnen heeft''

Wil Boessen zag hoe zijn ploeg vrijdagavond in de eerste helft niets in te brengen had tegen een goed NAC Breda. Hij looft de Bredase ploeg voor hun prestatie.

“Als je in een uitwedstrijd in Breda achter komt te staan, dan gaat het publiek erachter staan en dan ben jij even de weg kwijt. Het ging even allemaal te snel”, begint hij over de vroege achterstand tegen FOX Sports. “Dan komt de twijfel en ga je dingen doen die niet afgesproken zijn, dan is het gewoon helemaal niets. Je bent wel hard aan het werken maar uiteindelijk raak je niets.”

“NAC heeft dat goed uitgespeeld. Zij stonden elke keer goed tussen de linies met de zijkanten, waar wij niet door dekten. Uiteindelijk hebben wij hun centrale verdedigers ook te veel ruimte gegeven om lange passes te geven”, looft de coach de prestatie van NAC Breda.

“De eerste helft was slecht, die moet je ook heel snel vergeten", blikt hij terug op het spel van zijn eigen team. "Maar met de tweede helft kan ik wel leven. Als wij daar nog even goed doorduwen, hadden wij nog twee, drie doelpunten erbij kunnen maken en uiteindelijk gaat het mij daar ook om. Maar het zou te veel zijn geweest volgens de krachtsverhouding.”

“Terecht dat NAC gewonnen heeft, met name in de eerste helft. In de tweede helft was het bij hun wat minder en bij ons wat beter”, sluit hij af.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!