NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

Tevreden doelpuntenmaker: ''Ik kon voor mijn derde gaan''

( 0 reacties)
Tevreden doelpuntenmaker: ''Ik kon voor mijn derde gaan''

Met twee doelpunten droeg Mounir El Allouchi bij aan de ruime overwinning op Helmond Sport, die met rust al beslist was.

“Volgens mij is het mijn eerste keer, en ik had bijna mijn derde als Boris (Kudimbana, red.) de bal aflegt aan het einde. De scheidsrechter fluit op het laatste moment af toen wij een counter hadden. Ik kon voor mijn derde gaan, aldus El Allouchi bij NAC TV.”

“We maakten super snel de 1-0, dat is mooi en dan weet je dat Helmond Sport schrikt. Dat je de 1-0 zo vroeg scoort is alleen maar goed. Je zag dat het publiek meteen achter ons gingen staan en wij kregen een boost. Dat deed ons alleen maar goed”, blikt hij terug.

“Al met al was het een hele mooi avond, maar we zijn er nog niet. Volgende week hebben we weer een hele lastige wedstrijd, dus we gaan gewoon door”, besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!