NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

Kritische Van Anholt: ''Dat is wel een kritiekpuntje''

( 0 reacties)
Kritische Van Anholt: ''Dat is wel een kritiekpuntje''

Pele van Anholt kreeg tegen Helmond Sport een basisplaats van coach Ruud Brood. Ondanks de goede wedstrijd zijn er echter wel kritiekpunten.

“We kwamen super goed uit de startblokken en scoorden super snel de 1-0, dat helpt natuurlijk wel heel erg", vertelt hij voor de camera van NAC. "De eerst helft was goed van onze kant. We wilden dat door zetten. Jammer genoeg hebben we niet de nul gehouden, maar ik denk al met al, eerste thuiswedstrijd 5-1, gewoon prima.”

“Je weet dat als je bij rust met 4-0 voor staat het eigenlijk gedaan is. Alleen dan wil je een zo’n hoog mogelijke uitslag zetten, daar heeft de trainer ook wel op gehamerd, daar kwamen we niet zo heel goed uit de startblokken in de tweede helft. Dus dat is wel een puntje van kritiek”, vervolgt hij zijn analyse.

Op dat kritiekpuntje gaat hij verder in. “Zoals wij de eerste helft beginnen, zo moeten wij dat de tweede helft ook doen. Zij zetten het de tweede helft iets anders neer waar we wel moeite mee hadden dus kwamen we ook moeilijker aan het voetballen.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!