Nieuwe spits: ''Ik had wel zin om een Avondje NAC mee te pikken''

Na seizoenen bij Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard en speelminuten zowel de Eredivisie als eerste divisie, is Finn Stokkers nu bij NAC Breda terecht komen.

“NAC is een mooie club om voor te voetballen. Ik heb een afweging gemaakt waar ik me het beste kon ontwikkelen en dat was uiteindelijk NAC", zegt Stokkers in De Klok. "Ik weet waar ze mee bezig zijn op dit moment en wat ze ter beschikking hebben qua faciliteiten en staf. Ik had wel zin om een Avondje NAC mee te pikken."

“Ik vind het leuk om voor veel publiek te spelen en dat kan helaas in de Keuken Kampioen Divisie niet overal. NAC is wel een van de clubs waarbij je nog voor een vol stadion speelt.”

De goaltjes is één van de vele nieuwe gezichten bij de Parel van het Zuiden. “Ik ben goed onthaald, op een speciale plek. Dat was heel bijzonder", vertelt hij. "Dan zie je ook hoe de supporters bij de club betrokken zijn en hoe de club leeft."

"Daarna ben ik nog door de spelers en de staf onthaald. Ik moest een liedje zingen, Sweet Caroline van Neil Diamond heb ik gekozen. Je moet daar een beetje slim in zijn. Als je een liedje kiest dat iedereen kent, kunnen ze meezingen. Dan horen ze jou er niet bovenuit", weet hij. "Het was geslaagd, want iedereen zong uit volle borst mee.”

Lees meer:
0 reacties