'NAC Breda raakt Van Hecke mogelijk kwijt aan Eredivisionist' Arbiter voor halve finale KNVB Beker tussen Feyenoord en NAC bekend VIDEO | Samenvatting: NAC begint Carnaval met zege op Almere City Hyballa: ''We moeten meer vuur tonen en beter communiceren'' OFFICIEEL | Carolina weg bij NAC Breda, verdediger tekent in Polen

Brood: ''Heerlijk die wisselwerking, dan zijn we best wel sterk''

( 0 reacties)
Brood: ''Heerlijk die wisselwerking, dan zijn we best wel sterk''

Het was geen gemakkelijke wedstrijd, maar de ploeg van Ruud Brood wist toch de drie punten in Breda te houden waardoor ze na drie wedstrijden op negen punten staan.

"Drie uit drie is zeker lekker", reageert een kritische Ruud Brood op de website van NAC Breda. "We startten goed, daarna nam SC Cambuur over. We verzorgden de opbouw niet goed, dat deden zij beter. Dat hebben we in de rust gepareerd door te wisselen. Met een goede tegenstander gaat het spel op en neer. Het was een mooie wedstrijd om te zien."

Zijn ploeg wist te winnen door een kopgoal van Ivan Ilic. "De goal was prima uitgevoerd, een goede kopbal. De keeper werd volledig verrast", vervolgt de hoofdtrainer. "De jongens hebben enorm hard gewerkt. Dat zag je ook, ze waren aan het strijden en aan het knokken."

"De jongens bleven gaan, daar heb ik ze net ook complimenten voor gegeven in de kleedkamer. Je ziet hoe graag ze met elkaar willen. En de supporters in het stadion, fantastisch om te zien. Heerlijk die wisselwerking, dan zijn we best wel sterk."

"We moeten gewoon genieten en nu doorgaan. We hebben nu twee thuiswedstrijden gespeeld en het publiek gelukkig laten zien dat we het met zijn allen kunnen doen. We moeten zo doorgaan", besluit Brood.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!