NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

Riera: ''Soms moet je vechten voor de overwinning''

( 0 reacties)
Riera: ''Soms moet je vechten voor de overwinning''

Roger Riera zag de bal drie keer achter hem in het doel belanden, maar wist toch samen met de rest van het team de nul te houden en de overwinning binnen te slepen.

“Het was niet het beste voetbal, maar de drie punten zijn het belangrijkst", vertelt de verdediger aan NAC TV. "Aan het eind van het seizoen herinner je je niet of je wel of niet goed voetbal speelde. Soms is het niet onze dag en dan moeten we samen vechten, zoals we vandaag hebben gedaan, om de drie punten te pakken.”

Drie doelpunten van SC Cambuur werden afgekeurd. “Eén was zeker buitenspel, van die andere weet ik niet of het buitenspel was en bij de derde geeft de scheidsrechter, voordat er wordt gescoord, aan dat het een overtreding was.”

Ivan Ilic wist uiteindelijk het enige, geldende doelpunt te maken waardoor het stadion ontplofte. “Dat was een geweldig gevoel, maar ik heb de voorkeur voor het eindsignaal en we de drie punten hebben. Dat is een nog beter gevoel.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!