'We wilden altijd al samen spelen, bij NAC Breda komt onze droom uit''

Na het vertrek van maar liefst 24 contractspelers, zette technisch directeur Tom van den Abbeele een volledig nieuwe team op. Hierin spelen de broers Ilic een grote rol, waarvan Luka vorig jaar al kennis heeft gemaakt met de club.

"Er zijn al legio broederparen op de Nederlandse velden te bewonderen geweest, maar dat de Servische broers voortdurend samen opduiken in het hart van het NAC-middenveld, geeft een extra dimensie aan hun samenwerking", schrijft De Telegraaf. "Als pingeldoos Luka de bal verliest, is de zakelijkere broer Ivan paraat om die te heroveren met een stevige tackle."

"Zij kunnen alle twee geweldig goed voetballen en hebben een superklik samen. Luka is de wat meer avontuurlijke speler en Ivan is wat meer behoudend. We zijn heel blij met twee zulke geweldige spelers en ik denk dat het een heel succesrijke combinatie gaat zijn", aldus Van den Abbeele.

Gisteravond werd er maar nipt gewonnen van SC Cambuur, maar na het doelpunt van Ivan Ilic konden de drie punten in Breda gehouden worden. De broertjes Ilic waren na afloop de koning te rijk."Ik ben heel trots op mijn broertje, die zijn eerste professionele goal maakt en ons de zege bezorgd heeft", aldus Luka Ilic. "Ik ben een heel gelukkige grote broer."

"We hebben altijd al samen willen spelen en hier bij NAC komt onze droom uit", vertelt matchwinner Ivan Ilic. "We hebben geweldig gestreden voor de overwinning en ik hoop dat het een heel mooi seizoen gaat worden."

Lees meer:
0 reacties