'NAC Breda raakt Van Hecke mogelijk kwijt aan Eredivisionist' Arbiter voor halve finale KNVB Beker tussen Feyenoord en NAC bekend VIDEO | Samenvatting: NAC begint Carnaval met zege op Almere City Hyballa: ''We moeten meer vuur tonen en beter communiceren'' OFFICIEEL | Carolina weg bij NAC Breda, verdediger tekent in Polen

'Centrale verdediger' Noblejas: ''Het ging prima volgens mij''

( 0 reacties)
'Centrale verdediger' Noblejas: ''Het ging prima volgens mij''

Van origine is Javier Noblejas een linksback, maar gisteravond moest hij door de blessure Nacho Monsalve de tweede helft als centrale verdediger spelen.

"Ik heb altijd linksback gestaan en een enkele keer linksbuiten. Maar uiteindelijk speel ik op de plek waar de trainer mij nodig heeft", zegt hij tegen BN DeStem. "Ik ben zelden in het centrum opgesteld; een aantal wedstrijden hooguit."

"Desondanks voelde het vertrouwd aan, het ging prima volgens mij. Toch denk ik niet dat het heel vaak zal voorkomen, dat het nu meer door de omstandigheden is gekomen."

De Spanjaard heeft genoten van de ambiance in het stadion. "De sfeer is ongelofelijk, dit had ik niet verwacht. Het lijkt me duidelijk dat deze club op een hoger niveau thuishoort. Daarvoor ben ik naar NAC gekomen; om te promoveren."

"De beleving is ongekend, er zijn niet veel clubs in Spanje waar je dit ziet. Op dat punt ben ik best wel verbaasd. Het is anders, de passie en de steun van de supporters is prachtig. Zeker voor een club uit de eerste divisie", vertelt Noblejas.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!