NAC Breda verliest in besloten oefenduel nipt van ADO Den Haag

NAC Breda heeft donderdagmiddag een besloten oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag nipt verloren. In het Rat Verlegh Stadion ging de Parel van het Zuiden met 0-1 onderuit tegen de Eredivisionist.

Bij NAC Breda gaf trainer Ruud Brood onder meer Chiel Kramer, Robin Schouten, Colin Rösler, Jordan van der Gaag en Boris Kudimbana de kans in het oefentreffen. De thuisploeg begon sterk en kreeg een aantal mogelijkheden, maar wist niet te scoren.

Vlak voor rust lukte ADO Den Haag, bij wie voormalig NAC-spelers Michiel Kramer en Donny Gorter in actie kwamen, dat wel. Shaquille Pinas tekende voor de 0-1, waardoor de prima keepende Kramer alsnog verslagen werd. In de tweede helft ging NAC op jacht naar de gelijkmaker, maar slaagde niet in die missie. Het bleef bij 0-1 in het Rat Verlegh Stadion.

NAC Breda – ADO Den Haag 0-1 (0-1)
45' 0-1 Pinas

Opstelling NAC Breda: Kramer (46' Olij); Schouten, Van Hecke, Rösler, Noblejas (46' Marshart); Filipovic (81' Van Anholt), Verschueren, Van der Gaag (46' El Allouchi), Boussaid; Van Hooijdonk, Kudimbana (46' Stokkers).

Opstelling ADO Den Haag: Havekotte; Polley, Beugelsdijk (46' Muringen), Pinas (46' Rieder), Bjelica (46' Gorter); Malone (76' Van Kins), Bakker, Goossens (46' Van Kleef); Ould-Chikh (68' Boussakou), Kramer, Cibicki (76' Van Mil).

? NAC heeft vanmiddag een besloten oefenduel tegen ADO Den Haag met 0-1 verloren. Shaquille Pinas scoorde vlak voor rust de enige treffer.

— NAC Breda ???????? (@NACnl) September 5, 2019

? Shaquille Pinas is op dreef! Ook in de oefenwedstrijd tegen NAC scoorde hij het enige doelpunt! pic.twitter.com/s5GU23QVjc