VIDEO | Mari aangekomen in London; droomtransfer erg dichtbij Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Slot: ''Ik zou ooit graag nog een keer trainer worden bij NAC'' 'Hyballa bijna nieuwe trainer NAC Breda; presentatie na het weekend' Brood reageert: ''Had harder met mijn vuist op tafel moeten slaan''

Pechvogel Dogan enkele weken aan de kant met spierblessure

( 0 reacties)
Pechvogel Dogan enkele weken aan de kant met spierblessure

NAC Breda kan voorlopig geen beroep doen op Huseyn Dogan. De NAC-aanvaller staat enkele weken aan de kant met een spierblessure. Dat melden goed ingevoerde bronnen aan BN DeStem.

De spierblessure liep Dogan twee weken terug op in de wedstrijd tegen SC Cambuur. De 25-jarige aanvaller moest destijds na 85 minuten spelen het veld verlaten. Sindsdien ontbrak Dogan in de wedstrijd tegen FC Volendam en was hij ook in het oefenpotje met ADO Den Haag niet van de partij. 

Het is voor Dogan niet de eerste keer dat hij dit seizoen wordt geteisterd door een blessure. Nog voor de start van de competitie kwam hij op de training in botsing met een ploeggenoot. Het ongeluk leverde Dogan een kapotte voortand, een gescheurde lip en hechtingen aan de binnen- en buitenkant van zijn mond op. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!