Van Hooijdonk blikt terug: ''Dit gevoel is echt onbeschrijfelijk''

Door twee doelpunten van Sydney van Hooijdonk wist NAC Breda gisteren de drie punten mee te nemen uit Almere. Met de overwinning op Jong AZ revancheert de ploeg zich van het gelijke spel tegen Jong FC Utrecht.

“Dit is een avond waar ik al zolang naar uit kijk en ik ben zo blij dat hij nu eindelijk gekomen is. Dit gevoel is echt onbeschrijfelijk”, zegt Van Hooijdonk voor de camera van NAC Breda na afloop van de wedstrijd, waarin hij twee doelpunten wist te maken.

Twee minuten na zijn invalbeurt, had Van Hooijdonk de bal al in het net gekregen. “Ik had de bal nog niet aangeraakt. Er kwam een chipje en het enige wat ik kon doen was hem erin proberen te koppen, wat ik deed met mijn achterhoofd", blikt de aanvaller terug op zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal. "Ik kijk naar achteren en zie die bal erin vallen.”

Tien minuten later maakt de zoon van clubicoon Pierre van Hooijdonk ook het winnende doelpunt. “Finn en ik trainen best vaak samen op het kruisen op loopacties en dit was het perfecte moment eigenlijk. Finn gaat naar de eerste paal, ik kruis achterlangs, de bal komt perfect en ik hoef hem alleen nog maar binnen te tikken”, analyseert hij het doelpunt.

Lees meer:
0 reacties