Lof voor Van Hooijdonk: ''Stokkers mag zich zorgen gaan maken''

0
Lof voor Van Hooijdonk: ''Stokkers mag zich zorgen gaan maken''

Sydney van Hooijdonk was vrijdag de man van de wedstrijd door als invaller twee doelpunten te maken en daarmee de overwinning binnen te slepen.

Eerder vertelde Van Hooijdonk al dat hij veel boze nababbeltjes had gehad met zijn vader, daar zal na gisteren wel verandering in komen. “Ze refereren natuurlijk naar de gemiste kans tegen Utrecht, de bal die hij van vijf meter niet binnen schoot", reageert Yadran Blanco bij BN DeStem. "Maar gister, maakte hij een echte spitsengoal en gleed hij die tweede lekker binnen.”

“Ik denk dat Finn Stokkers zich best wel zorgen mag gaan maken, want zijn ballen gisteren gingen niet tussen de palen, hij leed veel balverlies en was niet balvast", vervolgt de sportjournalist. "Misschien vindt men ons opportunistisch, maar bij voetbal wordt je beoordeeld op je laatste wedstrijd en die was voor Sydney.”

“Dus vrijdag staat Sydney in de spits en Luka (Ilic, red.) op ‘10’. Een andere formatie, een 4-4-2 met een valse spits en dan met nieuw elan richting de topper tegen Excelsior”, besluit hij. "En dan ook de vrije trappen voor Sydney. Dat is ook beter voor Filipovic, die moet gewoon daarvan afblijven."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!