''Ik hoop dat ik ooit de beste speler ter wereld word''

0
''Ik hoop dat ik ooit de beste speler ter wereld word''

Via Rode Ster Belgrado en Manchester City is Ivan Ilic bij NAC Breda gekomen. De achttienjarige voetballer is erg belangrijk in het team van Ruud Brood, maar hoopt dat ooit ook te zijn voor de beste ploegen ter wereld.

In de zomer van 2017 vertrokken de broertjes Ilic naar Manchester City. “Het was heel gek. We speelden voor Rode Ster en onze spelersagent belde ons. Hij zei: ‘we moeten praten, met de familie erbij’", vertelt Ilic in De Klok. "Ik wist gelijk dat het belangrijk was. Hij zei dat grote clubs interesse hadden in ons allebei. Hij noemde Manchester City, en dat is het geworden.”

De broertjes werden meteen verhuurd, maar hopen in de toekomst bij de Engelse ploeg te spelen. “Dit is het tweede seizoen dat we worden verhuurd. Hopelijk kunnen we volgend jaar de voorbereiding met het eerste elftal meemaken", vervolgt de middenvelder. "Manchester City is echt een droom voor mij."

"Ze spelen in de beste competitie ter wereld, ze hebben een goed team en een goede coach", gaat hij verder. "Ik hou zoveel van Pep Guardiola. Voor mij is hij de beste coach ter wereld. Hij inspireert me om door te gaan, zodat ik hopelijk ooit onder hem kan trainen.”

Via NAC Breda en dan hopelijk Manchester City hoopt Ilic de top te bereiken. "Ik focus op het voetbal en hoop te slagen", aldus de Serviër. "Ik hoop dat ik ooit de beste speler ter wereld word. Natuurlijk is dat mijn doel, iedereen wil de beste ter wereld zijn. Er is veel concurrentie, maar ik geef niet op.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!