Tevreden Ilic: ''Dit is ook wat me aantrok om naar NAC te komen''

0
Tevreden Ilic: ''Dit is ook wat me aantrok om naar NAC te komen''

Ivan Ilic speelt dit seizoen voor het eerst bij een club buiten Servië. Hoewel hij bij Manchester City onder contract staat, maakte hij daar nog geen speelminuten. In Breda vermaakt de Serviër zich echter prima.

"Hij vertelde me voorafgaand aan dit seizoen alleen maar positieve dingen over deze club. Hoe de supporters voor de club leven. Dat de trainingen goed zijn, dat de staf en de spelers goed zijn. Hij zei tegen mij dat hij graag terug wilde keren in Breda en dat hij wilde dat ik meeging”, aldus Ivan Ilic over zijn broer Luka en zijn keuze voor NAC Breda in De Klok.

“We trekken gemiddeld 17.000 toeschouwers per wedstrijd, ongelooflijk. Onze supporters zeggen alles, vind ik. Ze schreeuwen tegen de scheidsrechter als hij een fout maakt, ze juichen voor ons. Zij zijn de twaalfde man", zegt de middenvelder. "De hele sfeer is fantastisch.

"Wanneer je het veld opkomt voor de warming-up, schreeuwen ze. We maken altijd een ronde en wanneer we bij de B-Side aankomen, schreeuwen ze nog harder. Ik glimlach altijd, omdat het gevoel ongelooflijk is. Dit is ook wat me aantrok om naar NAC te komen”, vertelt de achttienjarige Ilic.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!