Brood: ''Wij zijn niet de uitgesproken favoriet voor de titel''

0
Brood: ''Wij zijn niet de uitgesproken favoriet voor de titel''

Ruud Brood is blij dat uitgerekend Sidney van Hooijdonk zijn club NAC Breda vorige week naar een periodetitel schoot. De 19-jarige aanvaller had het deze zomer even zwaar, nadat de Bredanaren uit de Eredivisie degradeerden. 

"Hij zat er helemaal doorheen, omdat zijn cluppie eruit was gevlogen", begint Brood in gesprek met De Telegraaf. De NAC-trainer hoopt met zijn elftal zo snel mogelijk terug te keren in de Eredivisie. "We hebben een heel jeugdig elftal dat ontzettend graag wil, maar wel elke keer honderd procent moet geven om een resultaat te pakken. In deze competitie is er geen team dat er echt bovenuit steekt."

"We hebben een jonge groep die graag wil, maar dat we deze periodetitel hebben gepakt, wil niet zeggen dat we een uitgesproken favoriet zijn voor de titel", vervolgt Brood realistisch. "In mijn ogen is De Graafschap wat verder, ook qua ervaring in de selectie. Natuurlijk willen we heel graag terug naar de Eredivisie, maar het is ook belangrijk dat we zorgen dat de club financieel gezond blijft. Daar is het beleid van de club in de eerste plaats op gericht."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!