''Hij is van reservespeler uitgegroeid tot de grote held van NAC''

0
''Hij is van reservespeler uitgegroeid tot de grote held van NAC''

NAC Breda verzekerde zich afgelopen weekend in het duel met N.E.C. van de eerste periodetitel. Met dank aan een doelpunt van Sidney van Hooijdonk trokken de Bredanaren aan het langste eind. 

"Ze hebben er allemaal echt voor geknokt. Het was echt voor de fans, voor het publiek", zegt Max van der Put bij BN De Stem. Dennis Kas is het met hem eens. "Deze periodetitel is inderdaad voor de supporters. Zij zijn vorig seizoen absoluut niet verwend. Daarom hadden ze ook iets recht te zetten."

Bij Kas is de bewondering voor Sidney van Hooijdonk groot. "Hij is van reservespeler uitgegroeid tot de grote held van NAC. Het is een supporter op het veld, dat is mooi om te zien. Nu is hij topscorer, de eerste spits en de held van NAC." 

Ondanks de periodetitel lijkt het erop dat Ruud Brood zijn ideale basiself nog niet gevonden heeft. "Je zag nu al een wijziging. Finn Stokkers eruit, Othman Boussaid erin. De vraag is ook wanneer Dogan terugkomt. Dat vindt Brood één van zijn belangrijkste spelers. Als hij fit is, zal hij ongetwijfeld een plek in de basis krijgen", besluit Van der Put. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!