''Al met al echt zwaar en zwaar en zwaar en zwaar en zwaar klote'' NAC Breda verliest in eigen huis van FC Den Bosch Matchday: NAC Breda met Van der Gaag; Van Hooijdonk op de bank Verschueren wil veranderingen: ''Dit moeten we snel gaan bespreken'' KNVB wijst officials voor duels tegen FC Den Bosch en Sparta Nijkerk aan

Verschueren: ''Dat is niet voldoende als je mee wil doen voor de titel''

( 0 reacties)
Verschueren: ''Dat is niet voldoende als je mee wil doen voor de titel''

Arno Verschueren ging vrijdag met NAC onderuit in Almere. De captain zag zijn ploeg verder achterop geraken in de strijd om promotie en daar baalde hij stevig van.

''Deze wedstrijden moet je winnen om bovenaan mee te doen'', zegt hij tegenover BN de Stem. De ploeg wist al vijf duels op rij niet meer te winnen en dat is simpelweg niet goed genoeg. ''Crisis is een heel zwaar woord, maar het is wel de realiteit dat we twee punten hebben uit de laatste vijf wedstrijden. Dat is niet voldoende als je mee wil doen voor de titel'', zei hij voor de camera van BN De Stem.

De voetballer wilde de reeks zonder overwinningen niet groter maken dan het is. ''Crisis is het niet, maar we moeten zeker een tandje bijsteken. ''We moeten nu in de spiegel kijken, iedereen moet zich ervan bewust zijn dat er een tandje bij moet'', besloot de aanvoerder. 

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›