''Dan lijkt het alsof we niet willen, maar dat is het niet''

0
''Dan lijkt het alsof we niet willen, maar dat is het niet''

NAC probeerde het voetballend eens op een andere manier tegen Almere City. In een drie spitsensysteem kon NAC eigenlijk geen vuist maken. Een mislukt experiment waarbij Huseyin Dogan de aanvalsleider was en in het centrum stond.

"Dat was om meer beweeglijkheid te creëren tussen mij en Sydney van Hooijdonk, de voorgaande wedstrijden stonden we naast elkaar",  begint Dogan in gesprek met BN De Stem. De Hagenees zag zelf ook dat hij, zeker in de eerste helft, niet op zijn sterkst was. "Ik had aan de bal en in de duels sterker moeten zijn. Onwennig, onwennig? We kunnen altijd naar dingen zoeken. Ligt het aan de opstelling of aan iets anders? We moeten gewoon gas geven en dat lukte niet. Dan maakt het niet uit welke speler waar staat."

Dogan erkent dat zijn team in het slop zit, een duidelijke mindere fase: "In andere wedstrijden hebben we het wel laten zien. Het moet sowieso beter, want twee punten in de laatste vijf wedstrijden is voor NAC niet goed genoeg. Het heeft geen nut om naar andere ploegen te kijken. Helemaal niet in deze fase. Vandaag was het te weinig", besluit de aanvaller. "We winnen te weinig duels. Het begint bij de basis: vechten voor elke bal, dat lukt niet altijd. Deze wedstrijd lukt het op sommige momenten niet, dan lijkt het alsof we niet willen, maar dat is het niet. Het kwam er niet uit, dat is frustrerend."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!