Dilemma voor Brood: ''De motor slaat af, ook Van Hooijdonk loopt vast''

0
Dilemma voor Brood: ''De motor slaat af, ook Van Hooijdonk loopt vast''

Het aanvalsspel van NAC is er sinds de rentree van Huseyn Dogan niet beter op geworden. Dat ziet ook NAC-watcher Yadran Blanco. Hij merkt op dat Sidney van Hooijdonk na de terugkeer van Dogan geen doelpunt meer heeft gemaakt.

"Niemand die betwist dat hij een goede voetballer is, niemand die vindt dat hij niet in het elftal hoort. Toch wil het niet vlotten met Huseyin Dogan, naar verluidt de bestbetaalde speler van NAC", schrijft Blanco voor BN DeStem. "De motor slaat af. En niet alleen die van hem, ook Sydney van Hooijdonk loopt vast."

"Wat in theorie een koningskoppel is, functioneert in de praktijk vooralsnog niet. Dogan is een speler die in de bal komt, de combinatie zoekt en minder vaak diep gaat", aldus Blanco, die ziet dat Van Hooijdonk een betere verstandhouding had met Finn Stokkers. "Stokkers duikt de ruimte juist in, maakt vuile meters maakt en levert veel arbeid. Blijkbaar heeft Van Hooijdonk daar meer profijt van."

Ruud Brood staat daarmee voor een puzzel. "Een van de twee op de bank zetten, gaat echter ten koste van het toch al beperkte scorend vermogen van NAC. Linksom of rechtsom: er zal een oplossing moeten worden bedacht om Van Hooijdonk en Dogan samen te laten renderen om de hoop op promotie levende te houden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!