''Al met al echt zwaar en zwaar en zwaar en zwaar en zwaar klote'' NAC Breda verliest in eigen huis van FC Den Bosch Matchday: NAC Breda met Van der Gaag; Van Hooijdonk op de bank Verschueren wil veranderingen: ''Dit moeten we snel gaan bespreken'' KNVB wijst officials voor duels tegen FC Den Bosch en Sparta Nijkerk aan

Stokkers blij: ''Sydney doet het goed, dus ik moest wachten''

( 0 reacties)
Stokkers blij: ''Sydney doet het goed, dus ik moest wachten''

Finn Stokkers kwam maandagavond weer eens tot scoren voor NAC Breda. De aanvaller was hiermee belangrijk bij de 1-3 overwinning van de Parel van het Zuiden tegen Jong PSV.

"Lekker om in de basis te starten. Ik heb er lang op gewacht. Sydney doet het goed, dus ik moest wachten op mijn kans. Die kreeg ik vandaag. Ik heb goed gespeeld en gescoord, dus ik ben tevreden”, aldus doelpuntenmaker Stokkers op de website van NAC Breda.

Stokkers erkent dat het nog wel beter moet qua niveau. "We hadden de afspraak om druk te zetten, dat pakte goed uit. We hadden grip op de eerste helft en 0-2 bij rust is nog matig. In de tweede helft loste Jong PSV het beter op, dan wordt het moeilijker. We hadden het eerder moeten beslissen. Die 1-2 viel uit de lucht, maar een groot compliment voor hoe we ermee om zijn gegaan. De drie punten zijn het belangrijkst."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›