''Al met al echt zwaar en zwaar en zwaar en zwaar en zwaar klote'' NAC Breda verliest in eigen huis van FC Den Bosch Matchday: NAC Breda met Van der Gaag; Van Hooijdonk op de bank Verschueren wil veranderingen: ''Dit moeten we snel gaan bespreken'' KNVB wijst officials voor duels tegen FC Den Bosch en Sparta Nijkerk aan

Olij tevreden na zege: ''We kunnen af en toe wel voetballen, haha''

( 0 reacties)
Olij tevreden na zege: ''We kunnen af en toe wel voetballen, haha''

NAC Breda was maandagavond met 1-3 te sterk voor Jong PSV. NAC Breda-doelman Nick Olij denkt dat er zelfs nog meer in had gezeten voor de Parel van het Zuiden.

"Drie puntjes, lekker om die mee te nemen naar Breda. We maken het spannend in de tweede helft, we maken het onszelf onnodig moeilijk. We domineren de eerste helft, maar in de tweede helft is het minder. In de eerste helft missen we te veel kansen", aldus Olij op de website van NAC Breda.

NAC Breda pakte drie belangrijke punten in Eindhoven. "Drie punten, dat is lang geleden. De drie punten zijn het belangrijkste. We hebben het onszelf moeilijk gemaakt. We kunnen af en toe wel voetballen, haha. Er lag veel ruimte, waardoor we konden voetballen. In de tweede helft hinken we te veel op twee gedachten. Dan kan PSV er tussendoor voetballen. Ik ben heel erg blij met de overwinning."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›