''Al met al echt zwaar en zwaar en zwaar en zwaar en zwaar klote'' NAC Breda verliest in eigen huis van FC Den Bosch Matchday: NAC Breda met Van der Gaag; Van Hooijdonk op de bank Verschueren wil veranderingen: ''Dit moeten we snel gaan bespreken'' KNVB wijst officials voor duels tegen FC Den Bosch en Sparta Nijkerk aan

Van der Gaag maakt eerste NAC Breda-goal: ''Mijn kans komt wel''

( 0 reacties)
Van der Gaag maakt eerste NAC Breda-goal: ''Mijn kans komt wel''

Jordan van der Gaag maakte maandagavond zijn eerste doelpunt voor NAC Breda. De jongeling is blij dat hij zijn waarde voor het team bewezen heeft.

"Dit is een opluchting voor de ploeg. Je ziet dat in de eerste helft alles goed gaat en dat Jong PSV er niet uit komt. De tweede helft was lastiger. Mijn taak was om middenvelders vast te zetten en met het team vooruit te komen. Toch valt dan de 1-2, maar na vijf minuten waren we daar overheen", begint Van der Gaag op de website van NAC Breda.

Van der Gaag kreeg voor zijn doelpunt al een grote kans. "Ik kreeg eerst een goede kans, ik nam de bal aan en schoot, maar die bal kwam op de paal. Daarna was het wel raak. Het is mijn eerste goal voor NAC, dat voelt goed. Ik wacht er al een tijdje op. Ik ben er heel blij mee, net zoals dat ik blij ben met de drie punten voor de ploeg. Mijn kans komt wel."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›