''Al met al echt zwaar en zwaar en zwaar en zwaar en zwaar klote'' NAC Breda verliest in eigen huis van FC Den Bosch Matchday: NAC Breda met Van der Gaag; Van Hooijdonk op de bank Verschueren wil veranderingen: ''Dit moeten we snel gaan bespreken'' KNVB wijst officials voor duels tegen FC Den Bosch en Sparta Nijkerk aan

Kolkend Rat Verlegh stadion nieuw voor MVV: ''Het is een uitdaging''

( 0 reacties)
Kolkend Rat Verlegh stadion nieuw voor MVV: ''Het is een uitdaging''

Morgenavond komt MVV op bezoek in het Rat Verlegh stadion. Volgens MVV-coach Fuat Usta wordt dat een lastige wedstrijd en daarom zal hij zijn team verdedigend instellen. 

''In Breda zal het stadion vol zijn, dat zal voor sommige jongens nieuw zijn. Het is een uitdaging, maar ik zeg tegen mijn spelers dat ze ook moeten genieten. Bij NAC is het de laatste tijd onrustig. We moeten een goede organisatie neerzetten en kunnen ze met onze snelle aanvallers proberen pijn te doen'', zegt Usta in gesprek met De Limburger.

MVV zal in de wedstrijd tegen NAC aanvaller Gavin Vlijter moeten missen, hij raakte deze week geblesseerd op de training. Marnick Vermijl keert juist terug na een blessure, maar de verwachting is dat hij niet zal spelen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›