'We kunnen nog wel enkele wedstrijden winnen tot dan''

Arno Verschueren speelde afgelopen wedstrijd zijn honderdste duel voor NAC Breda. Extra mooi meegenomen was het dat die wedstrijd ook gewonnen werd.

"De sfeer is wel goed en iedereen heeft vertrouwen. Het zijn de laatste wedstrijden voor de winterstop dus we moeten nog even vol doorgaan en dan hebben we rust", zegt Verschueren voor de camera van NAC Breda. "We kunnen nog wel enkele wedstrijden winnen tot dan."

Gezien de tegenstanders zou NAC alle wedstrijden tot de winterstop moeten kunnen winnen. "Het zou in principe wel moeten, maar je moet geen enkel team onderschatten. Je moet het wedstrijd voor wedstrijd bekijken, want elke ploeg in deze competitie is lastig", aldus de middenvelder. "Maar we moeten ook realistisch zijn. Als we bovenin willen meedoen, dan moeten we deze wedstrijden gewoon winnen."

De eerste ploeg die NAC daarin tegenkomt is Telstar. "Het is een team die normaal gesproken in een andere formatie speelt dan andere teams, dus dat is wel opletten, en ze hebben veel fysieke kracht", weet Verschueren. "Wij moeten gewoon ons eigen spel spelen, voetballend eronderuit komen en de kansen afmaken natuurlijk."

Lees meer:
0 reacties