Goaltjesdief Stokkers: ''Dan is het kassa, dan moet ik gaan lopen''

Finn Stokkers begon tien keer in de basis bij NAC Breda dit seizoen. Van die tien wedstrijden wist de Parel van het Zuiden acht keer te winnen. Daarnaast wist Stokkers ook nog drie keer te scoren.

"Of het toeval is weet ik niet, maar als ik speel, winnen we wel vaak", aldus Stokkers bij FOX Sports. "We doen het uiteindelijk wel als groep, maar voor mezelf is het wel lekker dat als ik speel we met een overwinning van het veld stappen."

Van de drie doelpunten die Stokkers tot op heden maakte, waren er twee intikkers en één een rebound. "Ik vind dat ik wel behoorlijk een vieze, sluwe spits ben, want ik loer eigenlijk altijd wel op de rebounds", zegt hij lachend. "Dat zijn toch wel vijf, zes goals per jaar. Dat vind ik wel behoorlijk vies vind ik zelf, maar wel lekker om mee te pakken."

In de rug van Stokkers speelt Huseyin Dogan. Veel keepers hebben zijn ballen niet in één keer onder controle, dit biedt mogelijkheden voor goaltjesdief Finn Stokkers. "Dan is het kassa, dan moet ik gaan lopen", reageert de spits op de vraag wat er gebeurt als Dogan schiet.

Lees meer:
0 reacties