Verschueren wil veranderingen: ''Dit moeten we snel gaan bespreken''

0
Verschueren wil veranderingen: ''Dit moeten we snel gaan bespreken''

NAC Breda wist afgelopen vrijdag niet te winnen bij Telstar en kan het gat met de concurrenten voor directe promotie weer niet verkleinen.

"Als we de punten pakken en terug aansluiten, kunnen we nog iets doen. Nu blijven we weer hangen. Jammer. Zeker nu De Graafschap weer punten verliest", aldus Arno Verschueren in gesprek met BN DeStem.

"We staan niet zover achter, de tweede plek is nog steeds de doelstelling", vervolgt de Belg. "Nu twee keer winnen, vervolgens in de winterstop kijken waar we staan en dan volle bak tot het einde van het seizoen blijven strijden."

Kampioen worden lijkt lastig aangezien SC Cambuur een voorsprong van elf punten heeft. "Cambuur gaat hard ja, een verschil ook met andere ploegen is het aantal gemaakte doelpunten", weet de aanvoerder. "Het wordt moeilijk om Cambuur in te halen, maar we mogen natuurlijk niet opgeven."

Met maar acht punten uit de laatste zes wedstrijden, moet er iets veranderen. "Dit moeten we snel gaan bespreken, want we pakken niet door wanneer het moet en verliezen te veel punten", vindt de middenvelder.

"Een slim foutje maken, de wedstrijd even stilleggen. Dat missen we een beetje. Het hoeft er niet altijd mooi uit te zien. Wij moeten het sowieso niet hebben van de duels, wij moeten vooral voetballen. Maar als het voetballend niet gaat, dan op een andere manier. Of in ieder geval proberen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!